AENOR i AUREN CONSULTORS organitzan una sessió gratuïta adreçada a responsables i tècnics d'empreses del sector alimentari. En aquesta sessió donarem a conèixer els requisits dels estàndards de gsetió de la seguretat alimentaària FS22000 i IFS Food, així com quin és el seu procés d'implantació i certificació. També s'exposaran quins són els coneptes clau a tenir en cmpte per decidir quin sistema és més adient per a cada organització o empresa.
cliqueu sobre la imatge per ampliar-la
La sessió es realitzarà el dia 10 de febrer de 2011 de 9:30 a 12 hores, a la Sala d'Actes d'AENOR Catalunya (c. Tànger, núm.98-8a. planta - Edifici Interface. Barcelona 08018)
PROGRAMA:
9:30 Benvinguda i presentació de la sessió
9:40 a 10:00 Introducció: els riscos alimentaris. Sr. Joan Ras (Soci de l'Àrea de Consultoria en Sistemes Normalitzats d'AUREN)
10:00 a 11:00 1ª Ponència "Sistemes de Gestió de la Seguretat Alimentària: la nova ISO 22000 i IFS. Metodologia d'implantació i requisits". Sres. Montse Acedo i Montse Galera (Consultores de l'Àrea de Seguretat Alimentària d'AUREN)
11:00 a 11:20 Pausa-cafè
11:20 a 12:00 2ª Ponència "Esquemes de certificació ISO 22000 i IFS". Sr. Ángel Burgos (Tècnic Rble. de l'Àrea de Seguretat Alimentària d'AENOR)
12:00 Cloenda
Inscripcions gratuïtes. Aforament limitat. Per més informació i formalitzar inscripcions:
merce.roig@bcn.auren.es o al telèfon 392 155 989.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Aquí puedes dejar tu comentario, gracias.