domingo, 14 de noviembre de 2010


Josep Julià, el químico

La família va creciendo, y como en un artículo anterior comenté, cada vez este blog va a tener mas autores, así que intentaré ir presentándolos a través del texto que ellos mismos han ido publicando como su "autopresentación" en la pestaña "Autor@s". Aquí os dejo la Josep Julià, el químico:

Josep Julià... químic de formació, i iniciació professional, encara que des de fa molts anys soc consultor en termes excel·lència organitzativa. Vaig formar part del històric equip del ICT que fa formar a moltíssima gent de Catalunya en el món de la qualitat, i allà ja estava força orientat a temes d’excel·lència, i en particular al model EFQM.. del que vaig fer la 1a formació, a Brusseles,  cap a l’any 90 del segle passat.. procuro llegir tant com puc sobre excel·lència empresarial, i també he tingut la oportunitat de veure, aprop nostre, empreses i organitzacions molt i molt bones.. i crec que estem vivint uns moments de transformació apassionants, però que plantegen una colla de nous reptes

Amb això, el que procuro fer ara, com a consultor a Auren i formador a diferents llocs, és ajudar els meus clients i les persones del meu entorn a enfrontar d’una manera meditada i optimitzada, aquests reptes. Les respostes que trobem solen anar emmarcades en els model d’excel·lència de EFQM - encara! .. així com en conceptes lligats a la sostenibilitat, entesa en un sentit molt ample, i la resiliència.

Estaré encantat de enllaçar amb qui comparteixi les meves inquietuds, o cregui que li puc aportar alguna cosa a:
Twitter: http://twitter.com/pepjulia ó @pepjulia
Linkedin: http://es.linkedin.com/in/josepjulia

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Aquí puedes dejar tu comentario, gracias.